BP - HIDRAULIČKA ULJA

BP Energol HLP-HM
Tehnički list

Hidraulična ulja (ISO 6743/4 tip HM i DIN 51502 klasifikacija – HLP), za sisteme gdje je potrebna visoka razina sprječavanja habanja i filtrabilnosti. Dobra oksidacijska i termalna stabilnost i filtrabilnost i u uvjetima vlažnih sredina. Zadovoljavaju većinu industrijskih specifikacija i zahtjeva proizvođača opreme. Široki raspon ponuđenih viskoznosti čine ova ulja prikladnim za primjenu u raznolikim sustavima, za podmazivanje vretena, pumpi te također za cirkulacijske sisteme.

BP Bartran
Tehnički list

Ulja koja zadovoljavaju ISO 6743/4 tip HM i DIN 51502 klasifikaciju HLP sa
bezpepelnim aditivima (bez sadržaja cinka). Primjena kod sistema koji rade na visokim radnim tlakovima i kod povišenih temperatura gdje je bitna superiorna oksidacijska stabilnost i filtrabilnost i otpornost na dieseling/kavitaciju (strojevi za brizganje plastike) kao i na komponentama od osjetljivih kovina (srebro ili bijele legure).

BP Bartran HV
Tehnički list

Visokokvalitetna ulja bez cinka sa poboljšanim indeksom viskoznosti (ISO 6743/4 tip HV i DIN 51502 klasifikacija – HVLP). Za posebno opterećene sisteme koji zahtijevaju visoku razinu AW aditiva, dobru filtrabilnost, korozijsku zaštitu, izvanrednu termalnu i oksidacijsku stabilnost i sposobnost izdvajanja vode. Posebno prikladna u uvjetima gdje postoje izražene promjene temperature kao što je to slučaj kod građevinske
opreme, brodskih sistema ili kod preciznih alatnih strojeva koji zahtijevaju zadržavanje odgovarajuće viskoznosti sa promjenom temperature kroz dalji vremenski period. Zadovoljavaju većinu industrijskih specifikacija i zahtjeva proizvođača opreme.