HY-PRO

Upotrebom HY-PRO filtera moguće je izvršiti optimizaciju i povećati pouzdanost, kako hidrauličkih tako i sistema za podmazivanje čime bi se dovelo da Vaša produktivnost bude na najvišem nivou.

Naši napredni proizvodi za filtriranje će riješiti niz problema prilikom upotrebe maziva uključujući smanjenje stvaranja naslaga od ulja, održavanje fosfat-estera, smanjenje kvarova na servo ventilima, filtracije ulja za reduktore, reklamacije ulja, kontaminacije česticama, uklanjanje vode iz ulja i još mnogo toga.

Kod Hy-Pro Filtracija naš je cilj optimizovati pouzdanost Vaših hidrauličnih i podmazivanje sistema i zadržati svoje vođenje pogona na vrhuncu produktivnosti. Naši inovativni proizvodi za filtriranje će riješiti niz izazova, uključujući onečišćenja naslaga (gleđ) od ulja za podmazivanje, održavanje fosfat-estera tečnosti, kvarova na servo ventilima, filtracija mjenjača, reklamacije ulja, kontaminacije česticama, uklanjanje vode iz ulja, i još mnogo toga.

Naša stručnost i rame uz rame predanost rješavanju Vaše kontaminirane tečnosti su izazovi za Hy-Pro tim. Napravite nas dio Vašeg maziva tima, a mi ćemo Vam pomoći razviti ukupni pristup sistemu češćenja, da se dobije više pouzdan pogon i zadržati svoj svijet okreće.

U ponudi imamo filtere za:

– Hidrauliku,

– Podmazivanje reduktora,

– Podmazivanje ležajeva.

 

 

HY-PRO KATALOG

HY-PRO BROŠURA

HY-PRO INTERCHANGE