Kočione tekućine

SPECIJALNE TEKUĆINE

Aral Antifreeze Silikatfrei
Rashladni koncentrat s dugoročnom učinkovitošću za suvremene motore ne sadrži nitrate, amine, fosfate ili silikate.
• Radna tekućina za ljeto i zimu.
• Ovisno o razrijeđenosti s vodom, može postići zaštitu od smrzavanja do -40°C (40% antifriza plus 60% vode po volumenu pruža zaštitu od smrzavanja do -27°C).

Aral Antifreeze Extra
Antifriz kao radna tekućina za ljeto i zimu.
• Rashladni koncentrat bez nitrata, amina i fosfata sa silikatima.
• Ovisno o razrijeđenosti s vodom, može postići zaštitu od smrzavanja do -40°C (40% antifriza plus 60% vode po volumenu pruža zaštitu od smrzavanja do -27°C)

TEKUĆINE ZA KOČNICE


Aral Bremsflüssigkeit HS DOT 4
Za korištenje u hidrauličnim kočnicama i sustavu kvačila u automobilima, komercijalnim vozilima svih vrsta i mjenjačkim kutijama motocikala. Aral Bremsflüssigkeit HS DOT 4 ima nizak afinitet za zadržavanje pare i visoku toplinsku stabilnost i ne reagira na materijale za brtvljenje. Ispunjava međunarodne zahtjeve pa tako i one autoritativnih proizvođača automobila.

Aral Bremsflüssigkeit HS DOT 4 Super
Za korištenje u hidrauličnim kočnicama i sustavu kvačila u osobnim vozilima, komercijalnim vozilima svih vrsta i mjenjačkim kutijama motocikala. Mokra točka vrenja na preko 180°C – više nego po DOT 4 pruža više sigurnosti jer smanjuje rizik od zadržavanja pare prouzrokovane apsorpcijom vlage. Zadovoljava i premašuje DOT 4 zahtjeve. Ovaj nivo učinkovitosti također odgovara zahtjevima većine dobro poznatih proizvođača automobila.