ARAL - OSOVINSKI POGON

Aral Getriebeöl HYP LS SAE 85W-90

Hipoidno ulje za prijenosnike s dodatkom za ograničeno klizanje, za upotrebu u sustavima blokade diferencijala, prijenosnim mjenjačkim kutijama, diferencijalnim zupčanicima s pogonskim sklopovima i mjenjačima u osobnim i komercijalnim vozilima.

Aral Getriebeöl HYP SAE 80W

Hipoidno ulje za pogonske sklopove i upravljačke zupčanike koji rade pod ekstremnim opterećenjima.
• Za nesinkronizirane ručne mjenjače.
Molimo provjerite u priručniku proizvođača!

Aral Getriebeöl HYP SAE 85W-90

Hipoidno ulje za prijenosnike za pogonske sklopove, prijenosne mjenjačke kutije, diferencijalne zupčanike s pogonskim sklopovima i mjenjače u osobnim i komercijalnim vozilima.
Molimo provjerite u priručniku proizvođača!

Aral Getriebeöl HYP SAE 85W-140

Standardno ulje po API klasi GL-5 za pogonske sklopove s velikim pomacima koji rade pod ekstremnim opterećenjima. Može se također koristiti za ručne mjenjače kad to izrazito zahtjeva proizvođač.

Aral Getriebeöl SNA-B SAE 80W-140

Ulje za prijenosnike visokih performansi u Aral sintetičkoj tehnologiji za korištenje u zadnjim osovinama i ručnim mjenjačima po specifikaciji proizvođača, primarno se koristi u vozilima vodećih proizvođača kao što su Renault i DAF, koji imaju široki raspon temperatura. Aral Getriebeöl SNA-B je razvijeno za produžene intervale izmjene (do 400,000 km). Za komercijalna vozila Scania, može se koristiti za ručni mjenjač i za osovine.

Aral Getriebeöl SNA-D SAE 80W-90

Višenamjensko osovinsko mjenjačko ulje za prijenosnike koje se upotrebljava kod teških opterećena s hipoidnim, spiralnim ili čeonim mijenjanjem, zadnje mostove s velikim pomacima i pogonske sklopove. Dodatne primjene zahvaljujući višenamjenskim svojstvima. Aral Getriebeöl SNA-D zadovoljava zahtjeve raznih proizvođača originalne opreme za kamione, osobna vozilia, transportere, autobuse i poljoprivredne strojeve.

Aral Getriebeöl HYP SYNTH SAE 75W-90

Ulje za prijenosnike visokih performansi u Aral sintetičkoj tehnologiji sa svojstvima niskog trenja.
• Višenamjensko ulje za prijenosnike SAE 75W-90 za velika opterećenja (hipoid) pogonske osovine.
• Za visoko opterećene prijenose (ručne/osovinske mjenjače) u autima, mjenjačkim kutijama motocikala i komercijalnim vozilima (npr. kamioni, građevinski strojevi, poljoprivredna oprema) – po specifikaciji proizvođača.

Aral Getriebeöl BS SAE 75W-90

Potpuno sintetičko hipoid ulje za prijenosnike razvijeno za kamionske i automobilske stražnje osovine. Također i za ručne mjenjače koji zahtijevaju ulje po API GL-5 (Scania).

Aral Getriebeöl BS-LSX SAE 75W-140

Potpuno sintetičko hipoid ulje za prijenosnike s dodacima za ograničeno klizanje, koristi se u osobnim vozilima sa sistemom blokade diferencijala i u osovinama, ručnim mjenjačima i pomoćnoj opremi u komercijalnim vozilima za produžene intervale izmjene.

Aral Getriebeöl SNA-C SAE 75W-90

Potpuno ulje za prijenosnike visokih performansi za ručne i osovinske mjenjače.
• Za intervale održavanja do 400,000 km (poštujući specifikacije proizvođača!).
• Za osovinski pogon / transmisije, zadnji most, ručne mjenjače, pomoćne pogone i upravljački blok.
• Proizvedeno kao ulje za prijenosnike koje smanjuje trenja.