BP - REDUKTORSKA ULJA

BP Energol GR-XP
Tehnički list

Bezpepelna EP (Extreme pressure – visoka kontaktna opterećenja) reduktorska ulja sa dobrim svojstvima termalne stabilnosti i podnošenja opterećenja namijenjena podmazivanju svih vrsta industrijskih reduktora bilo da se podmazuju prisilnom cirkulacijom ili u uljnoj kupki. Učinkovito sprječavaju pojavu mikropitinga, korozije, pjenjenja, emulgiranja vode i oksidaciju baznog ulja. Zadovoljavaju zahtjeve DIN 51517 dio 3, AGMA 250.04 i US Steel 224.

BP Enersyn HTX
Tehnički list

Sintetska reduktorska ulja PAO baze (polialfaolefin) za primjenu u ležajevima, reduktorima i cirkulacijskim sustavima koji su izloženi visokim temperaturama. Omogućuju dulji radni vijek za reduktore koji su izloženi temperaturama od -36°C do 180°C.

BP Enersyn SG-XP
Tehnički list

Reduktorska ulja PAG (polialkilenglikol) baze prikladna za podmazivanje zupčanika i ležajeva kod širokog raspona temperatura primjene. Niski koeficijent trenja i malo stvaranje taloga čine ova ulja idealnima za primjenu u pužnim reduktorima, pogotovo onima koji su izloženi povišenim temperaturama ili produženim intervalima zamjene.

BP Enersyn EP-XF
Tehnički list

Tečnost za prijenosne sisteme u skladu sa prošlom specifikacijom General Motorsa Dexron II (D) za upotrebu u automatskim i ručnim mjenjačima, kvačilima i upravljačkim sistemima, hidrauličkim sistemima ili pomoćnim uređajima. Za upotrebu u automobilima, privrednim vozilima (kamioni, građevinska i poljoprivredna mehanizacija), opremi
za željeznice, motociklima (ulje za viljuške). Aralova tečnost za prenosne sisteme ATF 22 je obojena u crveno.
Specifikacije:
General Motors ATF tip II D; Mercedes-Benz 236.6;
MAN 339 tip D; Renk; ZF TE-ML 03 D , ..04D , ..09A ,
..11A , ..14A, ..17C; Voith 55.6335.xx (G 607);
Pakovanja:
Aral Getriebeöl ATF 22 / 6×0,5L Bottles
Aral Getriebeöl ATF 22 / 12x1L Bottles
Aral Getriebeöl ATF 22 Drum 205L
Aral Getriebeöl ATF 22 Can 20L
Aral Getriebeöl ATF 22 Garage Drum 60L