BP - ULJA ZA KLIZNE STAZE, LANCE I ZRAČNE KOMPRESORE

BP – ULJA ZA KLIZNE STAZE I LANCE

BP Maccurat D
Tehnički list

Deemulgirajuća visokoučinkovita ulja za klizne staze alatnih strojeva sa izvrsnim svojstvima spriječavanja SLIP-STICK kretanja (skokovito kretanje). Zadovoljavaju DIN 51502 tip CGLP.

BP Bioforst 2000
Tehnički list

Biološki brzo biorazgradljiva ulja za lance motornih pila na bazi biljnog ulja sa odličnim svojstvom prionjljivosti. Biorazgradivost 99%, mjereno po metodi CECL-33-T-82.

BP – ULJA ZA ZRAČNE KOMPRESORE

BP Energol RC-R
Tehnički list

BP Energol™ RC-R ulja za zračne kompresore baziraju se na visokorafiniranom mineralnom ulju i pažljivo odabranim aditivima. Namijenjena su podmazivanju rotacionih i klipnih zračnih kompresora. Posjeduju dobra svojstva izdvajanja vode, termalne stabilnosti i prianjanja što omogućuje siguran i pouzdan rad sa minimalnim troškovima.
Glavna primjena je kod podmazivanja rotora, ležajeva i zupčanika rotacionih i klipnih kompresora vodećih proizvođača zračnih kompresora kao što su Atlas Copco i Ingersoll Rand. Energol RC-R zadovoljava DIN 51506 klasa VDL i ISO 6743/4 za kompresorska ulja: DAA i DAB za klipne kompresore, DAG za rotacione zračne kompresore.

BP Energol RC-R 4000
Tehnički list

BP Energol™ RC-R 4000 ulja za zračne kompresore sastoje se od visokorafiniranog mineralnog ulja i najnovije tehnologije aditiva što im omogućava izvanredna svojstva zaštite od korozije i habanja. Zadovoljavaju zahtjeve Atlas Copco i sličnih tipova. Nova tehnologija aditiva za sprječavanje oksidacije i visokokvalitetno bazno ulje omogućuju
produženje intervala izmjene do 4000 radnih sati. Energol RC-R 4000 su klasificirani kao ISO 6743/3 kompresorska ulja: DAG i DAH za
rotacione zračne kompresore.

BP Enersyn RC-S
Tehnički list

BP Enersyn™ RC-S ulja za zračne kompresore najviše razine kvalitete baziraju se na PAO baznom ulju. Sadrže aditive protiv habanja, oksidacije i korozije, ne sadrže dodatke estera. Primjenjuju se u potopljenim rotacionim zračnim kompresorima koji rade pri ekstremnim temperaturama okoliša ili sa visokim izlaznim temperaturama zraka te također kod kompresora sa normalnim izlaznim temperaturama ali produženim intervalima izmjene
(8000 sati). Enersyn RC-S klasificirana su kao ISO 6743-3 ulja za kompresore: DAG, DAH i DAJ za rotacione zračne kompresore.