ULJA ZA KLIZNE STAZE

STRUČNA RJEŠENJA ZA KLIZNE STAZE

CASTROL VAM NUDI OPSEŽAN ASORTIMAN SVJETSKI POZNATIH MAZIVA ZA KLIZNE STAZE TE USLUGE SERVISIRANJA KOJE ĆE VAM POMOĆI DA:

> Produžite vijek trajanja
> Produžite intervale između održavanja
> Povećate produktivnost
> Smanjite troškove održavanja
> Smanjite ukupnu potrošnju maziva i količinu otpada

Ove iznimne prednosti omogućuje naše globalno iskustvo i stručnost inžinjera i istraživača u primjeni maziva. Te prednosti su Vam na raspolaganju putem iskusnih timova za prodaju i podršku. Naš krajnji cilj je pomoći vam da postignete optimalne performanse u vašem proizvodnom okruženju.

Castrol maziva za klizne staze su formulirana koristeći znanje stečeno tokom mnogih godina istraživanja i strogih ispitivanja u laboratorijima i proizvodnim uvjetima, u bliskoj saradnji sa vodećim proizvođačima alatnih strojeva. Možete vjerovati Castrolu da će osigurati pravi proizvod za cjelokupni opseg vašeg posla.

ULJA ZA KLIZNE STAZE- CASTROL

Magna SW D 32,  Magna SW D 68,  Magna SW D 220 (stari naziv Magnaglide D)
Ovaj asortiman maziva za klizne staze proizveden od mineralnih ulja je formuliran da pruži poboljšani učinak, izvrsne „stick-slip“ kvalitete i kompatibilnost sa tekućinama za obradu metala proizvedene od vode. Castrol Magnaglide D maziva se preporučuje za strojne alate koji ovise o kliznim vodilicama za preciznost i točnost u strojnoj obradi. Magna D 32 se može koristiti kao kombinirano mazivo za klizne staze i hidrauliku. Magnaglide D 68 se obično preporučuje za vodoravne klizne staze Magnaglide D 220 se koristi za jako opterećene i okomite klizne staze.
Magna SW 32, Magna SW 68, Magna SW 220 (stari naziv Magna GC 32, BD 68,CF 220)
Mineralna ulja za klizne staze alatnih stroje sa aditivima za poboljšanje “stick-slip” svojstava i sposobnosti deemulgiranja u kombinaciji sa vodomešljivim sredstvima za obradu metala. Gradacija 32 kao kombinirano mazivo za klizne staze i hidrauliku. Gradacija 220 i za lakše opterećene zubčaste prijenosnike.
Magna SW 68 WT, Magna SW 220 WT, (stari naziv Magna BDX 68, BDX 220)
MIneralana ulja za klizne staze alatnih strojeva sa aditivima za poboljšanje “stick-slip” svojstavai spospbnosti emulgiranjau kombinaciji sa vodomešljivim srestvima za obradu metala.
Tribol MWO 20 LS,  Tribol MWO 40 LS
Maziva za klizne staze proizvedena od mineralnih ulja formulirana iz patentirane mješavine aditiva protiv habanja, ekstremnih kontaktnih pritisaka (EP) i modifikatora trenja. Aditivi u Tribol MWO LS proizvodima su u potpunosti topivi, stoga omogućavaju korištenje tamo gdje se krute mazive čestice ne bi mogle koristiti zbog zahtjeva proizvođača kao što su vrlo fina filtracija, ili zabrinutost da krute čestice ne onečiste proizvodni proces.
Tribol 1066/68,   Tribol 1066/220
Maziva za klizne staze proizvedena od mineralnih ulja formulirana od baznih ulja i aditiva najviše dostupne kvalitete, stvorena da pruže mazivo sa izvrsnim „stick-slip“ svojstvima i brzom separacijom
vode. Izvanredna deemulzifikacijska svojstva – produžuju trajnost sredstva za hlađenje. Izvrsna mazivost – sprječava „stick-slip“, što rezultira s višom kvalitetom proizvodnje, manje otpada i smanjenim operativnim troškovima. Napredna antikorozivna zaštita – smanjuju propadanje metala
Carelube SL 68,   Carelube SL 220
Biorazgradivo mazivo za klizne staze proizvedeno od estera, trebalo bi se koristiti umjesto konvencionalnih mineralnih ulja za klizne staze kako bi se osigurale optimalne performance CARECUT čistih reznih ulja. To je posebice važno kod strojeva sa kliznim stazama jer većina alatnih strojeva koristi „total loss” tehnologiju (ulje sa kliznih staza se slijeva u spremnik reznog ulja). Carelube SL 68 se također može koristiti za hidrauličke sisteme alatnih strojeva kod kojih se koriste emulgirajuće tekućine za rezanje na bazi estera kako bi se umanjio uticaj onečišćenja.